Handelsbankens sommerfest - en vellykket begivenhet i Rasmussen Samlingene

I år valgte Handelsbanken å arrangere sitt årlige sommerarrangement i de praktfulle lokalene til Rasmussen Samlingene. Valget av lokalet falt i smak, den vakre settingen og den enestående atmosfæren som lokalene tilbyr stod til forventningene. Med kunstverk av høyeste kvalitet og enestående service fra Safari Catering, var Handelsbanken svært fornøyd med valget av lokaler for sitt prestisjefylte arrangement.

Valget av passende lokaler til et slikt arrangement er avgjørende for å skape en inspirerende og minneverdig opplevelse for deltakerne.

Rasmussen Samlingene er kjent for sin imponerende samling av kunstverk fra ulike epoker og kulturer. Bygningen i seg selv er et mesterverk med sin blendende arkitektur og nøye kuraterte utstillingsområder. Fra det øyeblikket de gikk inn i bygningen, ble de tatt med på en reise gjennom kunstens historie, samtidig som de ble omgitt av enestående eleganse og raffinement.

Valget av Rasmussen Samlingene bidro til en uforglemmelig opplevelse for alle involverte.

Handelsbanken sitt sommerarrangement i Rasmussen Samlingene ble en suksesshistorie. Gjestene ble imponert over lokalenes særegenhet, den rike kunstsamlingen og den utmerkede servicen fra Safari Catering sitt personell.

"Vi kan på det sterkeste anbefale å avholde arrangement i disse vakre omgivelsene omgitt av historikk og kunst" - Assisterende banksjef i Handelsbanken, Ole-Kristian Berge

Bilder fra arrangementet

Handelsbanken
Sigvard Dagsland